Наши проекты:

Про знаменитості

Марія Стернікова: біографія


Марія Стернікова біографія, фото, розповіді - радянська і російська актриса
-

радянська і російська актриса

Біографія

Закінчила в 1965 році Школу-студію МХАТ, де навчалася на курсі В. П. Маркова.

Тоді ж, в середині 60-х, почала зніматися в кіно , дуже скоро ставши відомою. Зіграла головні ролі в кіноповісті «Повз вікон йдуть поїзда» та «Ніжність».

З 1975 року - актриса Малого театру.

Була дружиною Валерія Носика, мати Олександра Носика. Зараз - дружина народного артиста Олександра Кудинович.

Ролі

Фільмографія

  • 1980 - Клоун -Маша
  • 1984 - Гостя з майбутнього -медсестра Шурочка
  • 1975 - Хлопчик зі шпагою -тітка Галя, Сережін мачуха
  • 1965 - Повз вікон йдуть поїзди -викладачки літератури
  • 1988 - Холопи
  • 1992 - Ка-ка-ду
  • 1966 - Ніжність -Олена
  • 1979 - З коханими не розлучайтеся
  • 1975 - Усім спасибі

Ролі в Малому

Комментарии

Сайт: Википедия