Наши проекты:

Про знаменитості

Олівер Стоун: биография


Нагороди

Олівер Стоун - лауреат премій безлічі кінофестивалів, власник таких нагород як:

  • «Спеціальний приз журі "Венеціанського кінофестивалю (1994).
  • « Оскар »(краща режисерська робота 1987 і 1990, найкращий сценарій-адаптація 1979)
  • « Срібний ведмідь "Берлінського кінофестивалю (краща режисерська робота 1987)

Фільмографія

Режисер

  • 1999 - Щонеділі /Any Given Sunday
  • 1995 - Ніксон /Nixon
  • 2008 - Буш-молодший /W.
  • 2010 - Уолл Стріт: Гроші не сплять
  • 1991 - Дорз /The Doors
  • 1994 - Природжені вбивці /Natural Born Killers
  • 1989 - Народжений четвертого липня /Born on the Fourth of July
  • 2006 - Вежі-близнюки /World Trade Center
  • 1971 - Останній рік у В'єтнамі /Last Year in Viet Nam(короткометражний)
  • 1986 - Взвод /Platoon
  • 1981 - Рука /The Hand
  • 2009 - На південь від кордону
  • 1979 - Божевільний чоловік Мартініки /Mad Man of Martinique(короткометражний)
  • 1997 - Розворот /U-Turn
  • 2003 - Команданте /Comandante(документальний фільм про Фіделя Кастро)
  • 2003 - Персона нон грата /Persona Non Grata(документальний фільм про Палестинському конфлікті в рамках телепередачіAmerica Undercover)
  • 1988 - Радіоболтовня /Talk Radio
  • 1993 - Небеса і земля /Heaven & Earth
  • 1991 - Джон Ф. Кеннеді. Постріли в Далласі /JFK
  • 1987 - Уолл-стріт /Wall Street
  • 2004 - Олександр /Alexander
  • 1974 - Конфіскація /Seizure
  • 2004 - У пошуках Фіделя /Looking for Fidel(документальний фільм про Фіделя Кастро в рамках телепередачіAmerica Undercover)
  • 1986 - Сальвадор /Salvador

Сценарист

  • 1983 - Обличчя зі шрамом /Scarface(адаптація)
  • 1994 - Природжені вбивці /Natural Born Killers(адаптація, початковий автор - Квентін Тарантіно)
  • 2003 - Команданте /Comandante(документальний)
  • 1982 - Конан-варвар /Conan the Barbarian(адаптація )
  • 1996 - Евіта /Evita(адаптація)
  • 2004 - У пошуках Фіделя /Looking for Fidel(документальний)
  • 1978 - Опівнічний експрес /Midnight Express(адаптація)
  • 1993 - Небеса і земля /Heaven & Earth(адаптація)
  • 1986 - Взвод /Platoon
  • 2004 - Олександр /Alexander
  • 1991 - Дорз /The Doors
  • 1981 - Рука /The Hand(адаптація)
  • 1999 - Щонеділі /Any Given Sunday(адаптація)
  • 1986 - Сальвадор /Salvador
  • 1985 - Рік дракона /Year of the Dragon(адаптація)
  • 1995 - Ніксон /Nixon
  • 1989 - Народжений четвертого липня /Born on the Fourth of July(адаптація)
  • 1986 - Вісім мільйонів способів померти /8 Million Ways to Die(адаптація)
  • 1991 - Джон Ф. Кеннеді. Постріли в Далласі /JFK(адаптація)
  • 1971 - Останній рік у В'єтнамі /Last Year in Viet Nam(короткометражний фільм, не вказаний у титрах)
  • 1974 - Конфіскація /Seizure
  • 1987 - Уолл-стріт /Wall Street
  • 1988 - Радіоболтовня /Talk Radio(адаптація)
Сайт: Википедия