Наши проекты:

Про знаменитості

Тамара Трушина: біографія


Тамара Трушина біографія, фото, розповіді - радянська артистка театру і кіно, заслужена артистка Білоруської РСР
-

радянська артистка театру і кіно, заслужена артистка Білоруської РСР

Біографія

Тамара Трушина народилася 15 грудня 1923 року в селі Ковалі Егорьевского району Московської області.

У 1946 році, після закінчення Московського міського театрального училища починає працювати в театрах Душанбе і Брестському обласному драматичному театрі.

У 1948-1965 роках працює в Державному російською драматичному театрі Білоруської РСР.

В основному Тамара Василівна в виконувала гострохарактерні і комедійні ролі.

У 1965-1979 роках працювала в Московському концертному об'єднанні.

У 1961 році артистці було прісовено почесне звання «Заслужена артистка Білоруської РСР».

Пішла з життя 3 січня 1990 року.

Творчість

Театральні роботи

Фільмографія

  • 1970 - Інтеграл -бабуся-наречена
  • 1957 - Наші сусіди -жінка в столі довідок, нова співробітниця
  • 1956 - Миколка-паровоз -фрау Амалія, вчителька німецької мови, перекладачка
  • 1976 - Квіти для Олі -вчителька, яка танцювала на випускному вечорі
  • 1974 - Розповіді про Кешку і його друзів -Тамара, подркгі тітки Люсі
  • 1973 - Кортик -Агрипина Тихонівна, тітка Генки
  • 1965 - Рано вранці -представник райвно (у титрах вказана як Т. Трошина)
  • 1976 - Усього одна ніч -«турботлива» сусідка Ніночки
  • 1960 - Весняні грози -Борівська
  • 1955 - Зелені вогні
  • 1967 - Бабине царство -Марфа Петрівна Кізяева , провальний кандидат у голови колгоспу, «позитивно зарекомендувала себе в евакуації»
  • 1971 - Російське поле -Стеша
  • 1955 - Посіяли дівчата льон
  • 1958 - Годинники зупинилися опівночі -німецький лікар

Комментарии

Сайт: Википедия