Наши проекты:

Про знаменитості

Джеймс Ньютон Ховард: біографія


Джеймс Ньютон Ховард біографія, фото, розповіді - народився 9 червня 1951, Лос-Анджелес, Каліфорнія, США - один з видатних американських композиторів
-

народився 9 червня 1951, Лос-Анджелес, Каліфорнія, США - один з видатних американських композиторів

Біографія

Написав музику до безлічі популярних фільмів, таких як «Красуня»(Pretty Woman), «З мене вистачить»(Falling Down), «Втікач»(Fugitive), «Адвокат диявола»(Devil's Advocate), «Шосте почуття»(Sixth Sense)і т. д.

Фільмографія

Композитор

  • 2010 - Гномео і Джульєтта / Gnomeo and Juliet
  • 1995 - Правое дело / Just Cause
  • 2006 - Дурдом на колесах / RV
  • 1991 - Людина на Місяці / Man in the Moon, The
  • 1991 - Великий каньйон / Grand Canyon
  • 1990 - Красуня / Pretty Woman
  • 2001 - Атлантида: Загублений світ / Atlantis: The Lost Empire
  • 1986 - Дівча не промах / Nobody's Fool
  • 1995 - Епідемія / Outbreak
  • 2007 - Обман / Lookout, The
  • 1998 - Із Землі на Місяць (серіал) / From the Earth to the Moon
  • 1992 - Американське серце / American Heart
  • 2006 - Кінг Конг / King Kong
  • 1988 - Деякі дівчата / Some Girls
  • 1992 - Поєдинок у Дігстауні / Diggstown
  • 1987 - П'ять кутів / Five Corners
  • 1986 - Круті мужики / Tough Guys
  • 1988 - Стовідсотковий американець для всіх / Everybody's All-American
  • 1997 - Адвокат диявола / Devil's Advocate, The
  • 1997 - Листоноша / Postman, The
  • 1997 - День батька / Fathers 'Day
  • 1999 - Wayward Son
  • 2001 - Улюбленці Америки / America's Sweethearts
  • 2002 - Планета скарбів / Treasure Planet
  • 1990 - Зазначений смертю / Marked for Death
  • 1990 - Падший ангел (ТБ) / Descending Angel
  • 1999 - Втеча нареченої / Runaway Bride
  • 1989 - Tap (1989)
  • 2004 - Ідальго : Погоня в пустелі / Hidalgo
  • 1996 - Первісний страх / Primal Fear
  • 2008 - Виклик / Defiance
  • 2004 - Співучасник / Collateral
  • 1997 - Брехун, брехун / Liar Liar
  • 2007 - Я - легенда / I Am Legend
  • 2002 - De entre los zapatos
  • 2000 - Невразливий / Unbreakable
  • 1999 - Доктор Мамфорд / Mumford
  • 1992 - Американці / Glengarry Glen Ross
  • 1991 - Повелитель припливів / Prince of Tides, The
  • 1999 - Шосте почуття / Sixth Sense, The
  • 2005 - Перекладачка / Interpreter, The
  • 1995 - Французький поцілунок / French Kiss
  • 2004 - Таємничий ліс / Village, The
  • 2005 - Дзвінок 2 / Ring Two, The
  • 2002 - Великі неприємності / Big Trouble
  • 1993 - З мене вистачить / Falling Down
  • 2007 - Війна Чарлі Вілсона / Charlie Wilson's War
  • 2008 - Youssou Ndour: I Bring What I Love
  • 1995 - Королівська милість / Restoration
  • 1996 - Ефект спускового гачка / Trigger Effect, The
  • 2006 - Дівчина з води / Lady in the Water
  • 1992 - Окремий випадок (ТБ) / A Private Matter
  • 2000 - Вертикальна межа / Vertical Limit
  • 2006 - Кривавий алмаз / Blood Diamond
  • 1992 - Ніч у великому місті / Night and the City
  • 1994 - Перехрестя / Intersection
  • 2007 - Майкл Клейтон / Michael Clayton
  • 1989 - Вища ліга / Major League
  • 1987 - Далекі мрії / Promised Land
  • 1988 - Сайгон (фільм) / Off Limits
  • 2000-2001 - Схрещування Гідеона (серіал) / Gideon's Crossing
  • 1998 - Ідеальне вбивство / A Perfect Murder
  • 1993 - Втікач / Fugitive, The
  • 2010 - Ризикована партія / Risk Pool, The
  • 2009 - Love Ranch
  • 2007 - Великі сперечальники / Great Debaters, The
  • 2007 - Мій домашній динозавр / Water Horse, The
  • 2010 - Солт / Salt
  • 1993 - Живі: Двадцять років потому (відео) / Alive: 20 Years Later
  • 1999 - Засніжені кедри / Snow Falling on Cedars
  • 1995 - Водний світ / Waterworld
  • 2003 - Пітер Пен / Peter Pan
  • 2008 - Шалені гроші / Mad Money
  • 2009 - Inhale
  • 2003 - Ловець снів / Dreamcatcher
  • 1987 - Російські / Russkies
  • 2008 - Явище / Happening, The
  • 2008 - Темний лицар / Dark Knight, The
  • 1986 - 8 мільйонів способів померти / 8 Million Ways to Die
  • 2006 - Зворотний бік правди / Freedomland
  • 1991 - Моя дівчинка / My Girl
  • 1997 - Ромі і Мішель на зустрічі випускників / Romy and Michele's High School Reunion
  • 1997 - Пік Данте / Dante's Peak
  • 1990 - Коматозники / Flatliners
  • 1999 - Відлуння луни / Stir of Echoes
  • 1996 - Космічний джем / Space Jam
  • 1988 - Іди до світла (ТБ) / Go Toward the Light
  • 2002 - Хто вбив Віктора Фокса / Unconditional Love
  • 1994 - Уайетт Ерп / Wyatt Earp
  • 1990 - Троє чоловіків і маленька леді / 3 Men and a Little Lady
  • 2006 - Reflections of Lady in the Water (відео)
  • 1993 - Дейв / Dave
  • 1990 - Кадилак / Coupe de Ville
  • 1990 - Revealing Evidence: Stalking the Honolulu Strangler (ТБ)
  • 2010 - Останній маг повітря / Last Airbender, The
  • 1990 - Image, The (ТБ)
  • 1987 - Campus Man
  • 2002 - Знаки / Signs
  • 2002 - Імператорський клуб / Emperor's Club, The
  • 2005 - Бетмен: Початок / Batman Begins
  • 1994 - Джуніор / Junior
  • 2009 - Шопоголік / Confessions of a Shopaholic
  • 1993 - Святий з форту Вашингтон / Saint of Fort Washington, The
  • 2000 - Динозавр / Dinosaur
  • 1986 - Контора / Head Office
  • 2010 - Турист / The Tourist
  • 1992 - Вижити / Alive
  • 1996 - Присяжна / Juror, The
  • 2009 - Нічого особистого / Duplicity
  • 1990 - Адже хтось повинен це знімати (ТБ) / Somebody Has to Shoot the Picture
  • 1991 - Померти молодим / Dying Young
  • 1997 - Весілля кращого друга / My Best Friend's Wedding
  • 1989 - Доставити за призначенням / Package, The
  • 1991 - Король Ральф / King Ralph
  • 1996 - Один прекрасний день / One Fine Day
  • 1996 - Око за око / Eye for an Eye
  • 1991 - Винен за підозрою / Guilty by Suspicion

Актор

  • 1981 - Elton John in Central Park New York (ТБ) - клавішник
  • 2006 - Reflections of Lady in the Water (відео)

Нагороди

  • 1997 - Номінант - Премія «Оскар» за кращу музику до фільму - Весілля кращого друга
  • 2009 - Номінант - Премія «Золотий глобус» за кращу музику до фільму - Виклик
  • 1991 - Номінант - Премія «Оскар» за кращу музику до фільму - Повелитель припливів
  • 2007 - Номінант - Премія «Оскар» за кращу музику до фільму - Майкл Клейтон
  • 1993 - Номінант - Премія «Оскар» за кращу музику до фільму - Втікач
  • 2009 - Номінант - Премія «Оскар» за кращу музику до фільму - Виклик
  • 2004 - Номінант - Премія « Оскар »за кращу музику до фільму - Таємничий ліс
  • 2009 - Номінант - Премія BAFTA за кращу музику до фільму - Темний лицар

Комментарии

Сайт: Википедия