Наши проекты:

Про знаменитості

Джоел Шумахер: біографія


Джоел Шумахер біографія, фото, розповіді - американський кінорежисер, сценарист і продюсер
-

американський кінорежисер, сценарист і продюсер

Біографія

Джоел Шумахер народився 29 серпня 1939 року в Нью-Йорку, син Маріан і Френка Шумахер. Коли Джоелу було 4 роки помер його батько. Навчався в коледжах мистецтва і дизайну:Parsons The New School for DesignтаFashion Institute of Technology. Після його першої роботи в індустрії моди зрозумів, що його справжня любов це кіновиробництво. Він переїздить до Лос-Анджелес, де починає свою кінокар'єру в якості художника по костюмах, в таких фільмах як «Сплячий» і розвивав свої навики з телевізійною роботою. Починає писати сценарії для телефільмів і кінофільмів. З 1981 року дебютує в кіно як режисер з фільмом «Неймовірно всохла жінка» з Лілі Томлін у головній ролі.

Фільмографія

  • 2003 - Полювання на Вероніку /Veronica Guerin
  • 1995 - Бетмен назавжди /Batman Forever(akaForever)
  • 1983 - Столичні таксисти /DC Cab(akaStreet Fleet)
  • 1991 - Померти молодим /Dying Young
  • 2002 - Погана компанія /Bad Company
  • 1999 - Вісім міліметрів /8mm
  • 1996 - Час вбивати /A Time to Kill
  • 1987 - Пропащі хлопці /The Lost Boys
  • 2010 - Дванадцять /Twelve
  • 2009 - Кривавий струмок /Blood Creek
  • 2006 - Число 23 /The Number 23
  • 1989 - Родичі /Cousins ??
  • 1981 - Неймовірно всохла жінка /The Incredible Shrinking Woman
  • 1985 - Вогні святого Ельма /St. Elmo's Fire
  • 2000 - Країна тигрів /Tigerland
  • 1990 - Коматозники /Flatliners
  • 1999 - Без вади /Flawless
  • 1994 - Клієнт /The Client
  • 1993 - З мене вистачить (Крах) /Falling Down
  • 2004 - Привид опери /Andrew Lloyd Webber's The Phantom of the Opera
  • 1997 - Бетмен і Робін /Batman and Robin
  • 2002 - Телефонна будка /Phone Booth

Комментарии

Сайт: Википедия