Наши проекты:

Про знаменитості

Файме Юрно: біографія


Файме Юрно біографія, фото, розповіді - естонська актриса і модель
-

естонська актриса і модель

Біографія

Народилася в сім'ї німця і естонки. У 1957 році мати Файме Юрно повернулася з Німеччини до Естонії. Ще навчаючись в 9-му класі середньої школи почала брати участь у демонстраціях моди Таллінського Будинку Моделей. У 1969 році закінчила Юрно Талліннську загальноосвітню школу № 1 (нині Гімназія Густава Адольфа).

Пізніше брала участь в демонстраціях моди на московських подіумах. У 1970-1980-х її фото друкували в журналі мод «Силует» (ест. Siluett), що видавався Таллінським Будинком Моделей, де вона працювала манекенницею до його закриття в 1992 році.

Сім

Має трьох сестер.

Мати дорослого сина Тамберта (ест. Tambert).

У 1988 році після 30 років розлуки зустрілася в Німеччині зі своїм батьком.

Фільмографія

  • 1979 - Троє в човні, не рахуючи собаки
  • 1976 - Тут проходить межа - дівчина в барі
  • 1974 - Чисто англійське вбивство - леді Камілла
  • 1979 - Сталкер - співрозмовниця Письменника (дама за кермом)
  • 1975 - Варіант «Омега» - аптекар
  • 1976 - Сказання про Сіявуш
  • 1979 - Дізнання пілота Піркса

Комментарии

Сайт: Википедия