Наши проекты:

Про знаменитості

Тайлер Бейтс: біографія


Тайлер Бейтс біографія, фото, розповіді - американський музичний продюсер і композитор

американський музичний продюсер і композитор

У 1993 році переїхав до Лос-Анджелес і разом зі співачкою Лізою Папіно (Lisa Papineau) заснував музичну групу під назвою «Pet». Підписавши контракт із Atlantic Records, вони гастролювали по США з такими групами як Limp Bizkit, Blink 182, Helmet, а також записали сингл для саундтреку до кінофільму «Ворон 2: Місто янголів», що розійшовся мільйонним тиражем. Бейтс грав на гітарі на записі «Vas» і «Beastie Boys». З 1997 року основним напрямком роботи Бейтса стало написання музики для кінофільмів.

Фільмографія

  • 2002 - Ні живий, ні мертвий /Half Past Dead
  • 2002 - Місто примар /City of Ghosts
  • 2004 - Світанок мерців /Dawn of the Dead
  • 2007 - 300 спартанців /300
  • 2003 - Мерзотник /BAADASSSSS!
  • 2000 - Вбити Картера /Get Carter
  • 2001 - Що могло бути гірше? /What's the Worst That Could Happen?
  • 2006 - Ковзаючий /Slither
  • 2007 - Обитель зла 3: Вимирання /Resident Evil: Extinction
  • 2007 - /Halloween
  • 2005 - Міс Конгеніальність 2 /Miss Undercover 2
  • 2009 - Хранителі /Watchmen
  • 2008 - Судний день »/Doomsday
  • 2005 - Вигнані дияволом /The Devil's Rejects

Музика до комп'ютерних ігор

  • 2009 - Watchmen: The End Is Nigh
  • 2010 - Army of Two: The 40th Day
  • 2008 - Rise of the Argonauts

Комментарии

Сайт: Википедия