Наши проекты:

Про знаменитості

Павло Вишняков: біографія


Павло Вишняков біографія, фото, розповіді -
День народження 10 червня 1983

У 2002-2004 роках актор Білоруського державного музичного театру. З 2003 по 2006 рік актор Національного академічного театру ім. Янки Купали. З 2004 по 2008 рік актор Національного академічного драматичного театру М. Горького.

Фільмографія

  • 2006 - «Суд іде!»
  • 2007 - «Пантера »
  • 2006 -« Останній бронепоїзд »
  • 2008-2009 -« Повернення Мухтара 4 »
  • 2003 -« Небо і земля »
  • 2006 - «Виклик-2»
  • 2009 - «Журов»

Комментарии

Сайт: Википедия