Наши проекты:

Про знаменитості

Леонід Данилович Агранович: біографія


Леонід Данилович Агранович біографія, фото, розповіді - радянський кінорежисер, сценарист
День народження 15 травня 1915

радянський кінорежисер, сценарист

Біографія

Закінчив театральну студію (1934). Нагороджений медалями. Лауреат Державної премії СРСР (1971). Чл. Спілки письменників Радянського Союзу (1958)

Фільмографія

Режисер

  • 1979 - Щит міста
  • 1963 - Людина, яка сумнівається
  • 1970 - Свій
  • 1968 - Випадок зі слідчої практики
  • 1983 - Термін давності

Сценарист

  • 1983 - Термін давності
  • 1963 - Їм підкоряється небо
  • 1979 - Щит міста
  • 1963 - Людина, яка сумнівається
  • 1970 - Свій
  • 1959 - У твоїх руках життя
  • 1956 - Людина народилася
  • 1968 - Випадок зі слідчої практики
  • 1969 - Звинувачуються у вбивстві

Комментарии

Сайт: Википедия