Наши проекты:

Про знаменитості

Елліот Голденталь: біографія


Елліот Голденталь біографія, фото, розповіді - американський композитор, учень Аарона Копленда і Джона Корільяно

американський композитор, учень Аарона Копленда і Джона Корільяно

Фільмографія

Список фільмів, для яких Елліот Голденталь написав музику:

1979 -Cocaine Cowboys
n1980 -Blank Generation
n1989 - Аптечний ковбой /Drugstore Cowboy score
n1989 - Цвинтар домашніх тварин /Pet Sematary score
n1991 -Grand Isle
n1992 -Fools Fire(телесеріал)
n1992 - Чужий 3 /Alien ?
n1993 - Руйнівник /Demolition Man
n1993 - Золоті ворота /Golden Gate
n1994 - Інтерв'ю з вампіром /Interview with the Vampire
n1994 - Розвелл /Roswell(телесеріал)
n1994 - Кобб /Cobb
n1995 - Бетмен назавжди /Batman Forever
n1995 - Сутичка /Heat
n1996 - Майкл Коллінз /Michael Collins
n1996 - Час вбивати /A Time to Kill
n1997 - М'ясник /The Butcher Boy
n1997 - Бетмен і Робін /Batman & Robin
n1998 - Сновидіння /In Dreams
n1998 - Сфера /Sphere
n1999 - Тітус /Titus
n2001 - Остання фантазія: Парфуми всередині /Final Fantasy: The Spirits Within
n2002 - Фріда /Frida
n2002 - Добрий злодій /The Good Thief
n2003 - Спецназ міста ангелів /SWAT
n2007 - Через Всесвіт /Across the Universe
n2009 - Джонні Д.

Нагороди

(2007) Пулітцерівська премія в галузі музики - опера «Грендель»
n (2004) «ASCAP» (American Society of Composers, Authors and Publishers) - музика до самого касового фільму («SWAT»)
n (2003) World Soundtrack Awards - кращий оригінальний саудтрек («Фріда»)
n (2003) World Soundtrack Awards - кращий композитор саундтреків («Фріда»)
n (2002) «Оскар» - кращий оригінальний саудтрек («Фріда»)
n (2002) «Золотий глобус» - кращий оригінальний саудтрек («Фріда»)
n (1998) «ASCAP» - музика до самого касового фільму («Бетмен і Робін»)
n (1998) «LAFCA» (Los Angeles Film Critics Association) - кращий оригінальний саундтрек («М'ясник»)
n (1997) «ASCAP» - музика до самого касового фільму («Час вбивати»)
N (1996) «ASCAP» - музика до самого касового фільму («Бетмен назавжди»)
n (1995) «ASCAP» - музика до самого касового фільму («Інтерв'ю з вампіром»)
n (1994) «ASCAP» - музика до самого касового фільму («Руйнівник»)
n (1990) Вибір критиків на фестивалі мистецтв в Единбурзі - мюзикл «Хуан Дарьен: Карнавальна меса»
n (1990) Премія американської академії мистецтв і літератури (American Arts and Letters Richard Rodgers Award) - мюзикл «Хуан Дарьен: Карнавальна меса»
n (1988) Премія «Обі» (Obie Award) - мюзикл «Хуан Дарьен: Карнавальна меса»

Комментарии

Сайт: Википедия