Наши проекты:

Про знаменитості

Шарль Жерар: біографія


Шарль Жерар біографія, фото, розповіді - французький кіноактор, майстер епізоду
День народження 01 грудня 1926

французький кіноактор, майстер епізоду

Біографія

Вірменського походження. Часто виступав в комічному амплуа. Грав разом з Жаном-Полем Бельмондо, П'єром Рішаром, Ліно Вентурою. Знімався у фільмах Клода Зіді, Франсіса Вебера. Один з улюблених акторів Клода Лелуша - зіграв у 18 картинах режисера.

Фільмографія

  • 1971 - Смик Смек Смок /Smic Smac Smoc; режисер Клод Лелуш
  • 1973 -Un homme libre; режисер Roberto Muller
  • 1974 - Ляпас /La gifle; режисер Клод Піното
  • 1979 -Les Givr?s; режисер Alain Jaspard
  • 1973 - Дикий Захід /Le Far-West; режисер Жак Брель
  • 1983 - Едіт і Марсель /?dith et Marcel; режисер Клод Лелуш
  • 1986 - Чоловік і жінка: двадцять років потому /Un homme et une femme, 20 ans d?j?; режисер Клод Лелуш
  • 2002 - А зараз, пані та панове? /And Now ... Ladies and Gentlemen?; режисер Клод Лелуш
  • 1982 - Вища школа / Випускники останнього класу /Les Dipl?m?s du dernier rang; режисер Christian Gion
  • 1981 - Нафта! Нафта! /P?trole! P?trole!; режисер Christian Gion
  • 1993 - Все це? за це?! /Tout ?a ... pour ?a!!; режисер Клод Лелуш
  • 1992 - Прекрасна історія /La belle histoire; режисер Клод Лелуш
  • 1978 - Не плач /Ne pleure pas; режисер Жак Ерто
  • 2008 - Людина і його собака /Un homme et son chien; режисер Франсіс Юстер
  • 1970 - Шахрай /Le Voyou; режисер Клод Лелуш
  • 1979 -C 'est dingue ... mais on y va; режисер Мішель Жерар
  • 1984 -Les Ferrailleurs des Lilas; режисер Jean-Paul Sassy
  • 1979 - Хто є хто / Поліцейський або бандит /Flic ou Voyou; режисер Жорж Лотнер
  • 1982 - Від кого біжить Давид? /Qu 'est-ce qui fait courir David?; режисер Е. Чураки
  • 1989 - Комісар Мулен /Commissaire Moulin; режисер Ів Реньє
  • 1984 - Ні з тобою, ні без тебе /Ni avec toi ni sans toi; Режисер Alain Maline
  • 1989 -France images d 'une revolution; режисер Alec Costandinos
  • 1980 -C ' est encore loin l 'Am?rique?; режисер Roger Coggio
  • 1994 - Злодій і брехуха /Le Voleur et la Menteuse; режисер Paul Boujenah
  • 1976 - Труп мого ворога /Le Corps de mon ennemi; режисер Анрі Верней
  • 1957 - Всі хочуть мене вбити /Tous peuvent me tuer
  • 1976 - Іграшка /Le Jouet; режисер Франсіс Вебер
  • 1971 - Це трапляється тільки з іншими /?a n'arrive qu'aux autres; режисер Надін Трентіньян
  • 1974 - Шлюб (Узи шлюбу) /Mariage; режисер Клод Лелуш
  • 1984 - Хай живе життя! /Viva la vie!; режисер Клод Лелуш
  • 2005 - Сміливість любити /Le Courage d 'aimer; режисер Клод Лелуш
  • 1986 - Увага, бандити! /Attencion Bandits!; режисер Клод Лелуш
  • 1981 - Одні й інші / Болеро /Les uns et les autres (Bolero); режисер Клод Лелуш
  • 1979 - Шарло у вигнанні /Les Charlots en delire; режисер Ален Байці
  • 1980 - Гра в чотири руки /Le Guignolo; режисер Жорж Лотнер
  • 1997 - Випадковості та закономірності /Hasards ou co?ncidences; режисер Клод Лелуш
  • 1987 - Клуб зустрічей /Club de rencontres; режисер Michel Lang
  • 2003 - Ключі від машини /Les Clefs de bagnole; режисер Лоран Баффі
  • 1985 - Піти, повернутися /Partir, revenir; режисер Клод Лелуш
  • 1974 - Все життя /Toute une vie; режисер Клод Лелуш
  • 1979 - Закусивши вудила /Le Mors aux dents; режисер Лоран Ейнеман
  • 1977 - Чудовисько /L'Animal; режисер Клод Зіді
  • 1978 - Новобранці в пансіоні /Les bidasses au pensionnat; режисер Мішель Вокоре
  • 1973 - З новим роком! /La Bonne Ann?e; режисер Клод Лелуш
  • 1972 - Пригода є пригода /L'aventure, c'est l'aventure; режисер Клод Лелуш
  • 1990 - Бувають дні ... Бувають ночі /Il y a des jours ... et des lunes; режисер Клод Лелуш
  • 1999 - Одна за всіх /Une pour toutes; режисер Клод Лелуш
  • 1985 - Прощай, борсук /Adieu blaireau; режисер Боб Деку
  • 2004 - Рід людський: Парижани /Le genre humain - 1: Les parisiens; режисер Клод Лелуш
  • 1984 - Світа /La Smala; режисер Jean-Loup Hubert
  • 1986 - Камікадзе /Kamikaze; режисер Didier Grousset
  • 1978 -Les Ringards; режисер Робер Пуаре
  • 1975 - Святковий день / Великий базар /Un jour, la f?te; режисер Pierre Sisser

Комментарии

Сайт: Википедия