Наши проекты:

Про знаменитості

Боділ Йоргенсен: біографія


Боділ Йоргенсен біографія, фото, розповіді - данська актриса
День народження 03 червня 1961

данська актриса

Вибрана фільмографія

  • 2007 - Я і Че /Mig & Che
  • 2001 - Надішліть ще цукерок /Send mere slik
  • 1998 - Ідіоти /Idioterne
  • 2006 - Небесний майстер: Історія літаючої сім'ї /Der var engang en dreng
  • 2007 - Ерік Ніцше /De unge ?r: Erik Nietzsche sagaen del 1
  • 2005 - Темна конячка /Voksne mennesker
  • 1992 - Російська піца /Russian Pizza Blues
  • 2008 - Жахливо щасливий /Frygtelig lykkelig
  • 2005 - Відступник /Anklaget
  • 1992 - Мій двоюрідний брат Вінні /My Cousin Vinny
  • 2003 - Зелені м'ясники /De gr?nne slagtere

Комментарии

Сайт: Википедия