Наши проекты:

Про знаменитості

Андрій Володимирович Кивинов: біографія


Андрій Володимирович Кивинов біографія, фото, розповіді - відомий російський письменник
День народження 25 листопада 1961

відомий російський письменник

Біографія

Народився 25 листопада 1961 року в Ленінграді. Навчався в 258-й школі м. Ленінград. У 1982 році закінчив Ленінградський суднобудівний технікум. У 1986 році окончл Ленінградської кораблебудівний інститут, отримав диплом інженера-кораблебудівника. По комсомольській путівці пішов працювати в міліцію. Пізніше закінчив вищі курси МВС. Першу повість - «Кошмар на вулиці Страйків» - написав в 1994 році. З 1995 по 1998 роки писав сценарії для серіалу «Вулиці розбитих ліхтарів», а з 1999 по 2005 роки - сценарії для серіалу «Убойная сила». З 2007 року на пенсії. Спеціальне звання "підполковник міліції".

Твори

«Кошмар на вулиці Страйків»

«Обнесені Вітром»

«Подорожні»

«Петербурзький презент»

«Чарівні сни»

«Відсутність доказів»

«Страхувальний варіант»

«Полювання на щурів»

«Цілую, Ларін»

«Блюз осіннього вечора»

«Вторгнення в приватне життя»

« Висока напруга »

« Інферно »

« Повне блюдце секретів »

« Ля-ля-фа »

« Прямі докази »

«Лялечка»

«Два пива, гарсон!» («Слід бумеранга»)

«Подвійний чад, або полювання на павіана»

«Простіше простого» («Спасибі за музику»)

«Мент приречений»

«Дублер»

«Танці на льоду»

«Зроблено з відходів»

«Вмирати подано»

«Інтерв'ю»

«Особиста справа»

«Пом'якшувальна обставина »

« Карамель »

« Карамель II »

« Псевдонім для героя »(« Маслини для пахана »)

« Смерть під трактором »

« Журавлина в шоколаді »

« Рикошет »

« Роль другого плану »

« Карамель-III »

«Візит джентльменів»

«Місія здійсненна»

«Рокіровка»

«розшуковці» (не закінчений)

«Кома» («Злодій повинен сидіти !»)

« Ціна поразки »

« Котячий кіготь »(збірка оповідань)

« Продавець слів »

« Автокоп »

« Раз плюнути »

« Чорна мітка »(збірка оповідань)

« Мис Доброї Надії »( спільно з О. Дудінцева)

«Чорний мерин» («Кур'єр з« Раю »)

« Важко бути мачо »

«Добрі наміри» (спільно з О. Дудінцева)

«Право на захист» (спільно з О. Дудінцева)

«Вигідний наречений» (спільно з О. Дудінцева)

«Лазурний берег» (спільно з О. Дудінцева)

«Принцип вини» (спільно з О. Дудінцева)

«Чортове колесо» ( спільно з О. Дудінцева)

«Підземка» (спільно з О. Дудінцева)

«Цар звірів» (спільно з О. Дудінцева)

«Аномальна зона »(спільно з О. Дудінцева)

« Ставки зроблені »(спільно з О. Дудінцева)

« Канікули суворого режиму »(спільно з Ф. Хрестовим)

«підсадні»

«Одноклассніца.ru» («Любов під прикриттям»)

«Ніч напередодні» (спільно з С. Лук'яненко, Є. Зубарєва, Н. Філатовим , С. Гурєєвим, А. Прокоповичем)

«Три для без любові»

«Шляхи Господні»

«Хенк і Боб»

«Пурга, або залишитися в живих по-російськи» (в роботі)

Фільмографія

Сценарист

  • 1999-2005 - Забійна сила
  • 2004-2006 - Опера. Хроніки вбивчого відділу
  • 2010 - Любов під прикриттям
  • 1997-1998 - Вулиці розбитих ліхтарів
  • 2009 - Канікули суворого режиму
  • 2010 - підсадної

Актор

  • 1998 - Вулиці розбитих ліхтарів -перевіряючий з главку (серії «Висока напруга», «Полювання на пацюків»)
  • 2002 - Забійна сила-3 -майор ФСБ (серія "Китайський квартал")
  • 2009 - Канікули суворого режиму -капітан міліції Прохоров

Нагороди

  • Премії ТЕФІ (2000,2002)
  • Знак "За відмінну службу в МВС"
  • Медалі "За доблесть при охороні громадського порядку"
  • Премія МВС Росії (за серіал "Вулиці розбитих ліхтарів", 1999)

Комментарии

Сайт: Википедия