Наши проекты:

Про знаменитості

Марія Андрєєва: біографія


Марія Андрєєва біографія, фото, розповіді - російська актриса театру і кіно
День народження 12 липня 1986

російська актриса театру і кіно

Біографія

Марія Андрєєва народилася 12 липня 1986 року в Кіровограді.

У 2007 році закінчила театральне училище ім. Щепкіна (курс О. Соломіної, Ю. Соломіна) і була прийнята в трупу Малого театру, де пропрацювала до 2010 року. В даний час працює в театрі «Майстерня П. Фоменко» (до 2010 року була в стажерської групі).

Виконувала головні ролі у фільмах «Ностальгія по майбутньому» та «Книга майстрів».

Тимура Есадзе

Журнал «InStyle» за жовтень 2009 року вийшов з фотосесією актриси.

Журнал Марії

Творчість

Ролі в театрі

Фільмографія

  • 2010 - Обрив -Марфенька
  • 2008 - Спадщина -Рита Прохорова
  • 2009 - Книга майстрів -< i>Катя
  • 2007 - Ностальгія по майбутньому -юна Анастасія та Марина
  • 2006 - Любов незвіданого простору -Олена
  • 2010 - ДухLexx -Юля
  • Комментарии

    Сайт: Википедия