Наши проекты:

Про знаменитості

Микола Лі Кос: біографія


Микола Лі Кос біографія, фото, розповіді - датський актор
День народження 22 травня 1973

датський актор

Вибрана фільмографія

  • 1999 - Епідемія одержимості /Besat
  • 2005 - Адамови яблука /Adams ?bler
  • 2008 - Кандидат /Kandidaten
  • 2009 - Ангели і демони /Angels & Demons
  • 1991 -Drengene fra Sankt Petri
  • 2002 - Відкриті серця /Elsker dig for evigt
  • 2003 - Реконструкція /Reconstruction
  • 2003 - Зелені м'ясники /De gr?nne slagtere
  • 1998 - Ідіоти /Idioterne
  • 2009 - На краю світу /Ved verdens ende

Комментарии

Сайт: Википедия