Наши проекты:

Про знаменитості

Яки Лібецайт: біографія


Яки Лібецайт біографія, фото, розповіді - народився 26 травня 1938 в Дрездені, Німеччина

народився 26 травня 1938 в Дрездені, Німеччина

Дискографія

У складі Can

  • Див дискографію Can

У складі Phantomband

  • Nowhere (Spoon 1984).
  • Freedom of Speech (Spoon 1981)
  • Phantom Band (Spoon 1980)

У складі Club Off Chaos

  • Club Off Chaos (1998)
  • The Change of the Century (1998)
  • Par et impar (2002)
  • 565 fs (1998, EP)

Сольні альбоми Холгера Шукая

  • Moving Pictures (VRG 1993)
  • On the Way to the Peak of Normal (EMI 1981)
  • The Photo Song (VRG 1984)
  • Radio Wave Surfer (конц.матеріал 1984-87гг.) (VRG 1991)
  • Movies (EMI 1979)
  • Rome Remains Rome (VRG 1987)
  • Snake Charmer (EMI 1983)
  • Bankel Rap '82 (EMI 1982)
  • East Is Red (VRG 1984)
  • Phew / Czukay / Liebezeit / Plank (запис 1981 р.) (DSA 1991)
  • Full Circle (EMI 1982)

Сольні записи Міхаеля Каролі

Сольні альбоми Ірміно Шмідта

  • Film Music vol.5 - Reporter (VRG 1987)
  • Rote Erde (Teldek 1983)
  • Impossible Holidays (WEA 1991)
  • Film Music vol.4 (Spoon 1983)
  • Film Music vol.3 (Spoon 1981)
  • Film Music vols.1 & 2 (Spoon 1980)
  • Musk at Dusk (1987)

Співпраця з іншими музикантами і колективами

  • Michael Rother - Flammende Herzen (1976)
  • Michael Rother - Sterntaler (1977)
  • Brian Eno - Before And After Science (1977)
  • The Ya Ya's - 2-3-4-5-6-7-8 - 9 (1989)
  • Burnt Friedman & Jaki Liebezeit - Secret Rhythms (2002)
  • Burnt Friedman & Jaki Liebezeit за участю David Sylvian - Out in the Sticks (2005)
  • Michael Rother - Katzenmusik (1979)
  • Klaus Dinger & Rheinita Bella D?sseldorf - Neondian (1985)
  • Die Nixe - The Mermaid (2001)
  • Joachim Witt - Silberblick (1980)
  • Manfred Schoof Quintett - Voices (1966)
  • Trio - Trio and Error (1983)
  • Eurythmics - In The Garden (1981)
  • Pascal Comelade - No Dancing (2008)
  • Burnt Friedman & Jaki Liebezeit - Secret Rhythms III (2008)
  • Gianna Nannini - Latin Lover (1982)
  • Alexander von Schlippenbach - Globe Unity (1966)
  • Burnt Friedman & Jaki Liebezeit - Secret Rhythms II (2006)
  • Brian Eno - Spinner (1995)
  • Jah Wobble - Inspiration of William Blake (1996)
  • Depeche Mode - Ultra (1997)
  • Michael Rother - Fernw?rme (1982)
  • Datenverarbeiter vs. Jaki Liebezeit - Givt (2005)
  • Pascal Comelade, Pierre Bastien, Jac Berrocal & Jaki Liebezeit - Oblique Sessions (1997)
  • Richard Schneider - Fata Morgana (1980)
  • Joachim Witt - Edelwei? (1982)


Комментарии

Сайт: Википедия