Наши проекты:

Про знаменитості

Рой Моріс Майорга: біографія


Рой Моріс Майорга біографія, фото, розповіді - барабанщик Stone Sour, колишній барабанщик Soulfly, продюсер і звукоінженер
День народження 06 квітня 1970

барабанщик Stone Sour, колишній барабанщик Soulfly, продюсер і звукоінженер

Біографія

У 1989 році Рой Майорга познайомився з басистом краст-панк групи Nausea Джоном Джесі. Рой був фанатом цієї Nausea, тому коли група залишилася без барабанщика його запросили на звільнене місце. Після кількох проведених ночей з лідером групи йому вдалося добитися цього місця. Рой грав у групі до її розпаду у 1992 році. У 1993 році після розпаду Nausea, колишні музиканти групи Рой Майорга і Джон Джессі заснували індастріал-групу Thorn. Останній альбом цього колективу вийшов у 1995 році. У 1994 році спільно з групою Sepultura записав піснюChaos BCдля альбомуChaos ADУ 1995 році був продюсером і звукоінженером на альбоміSun To Sunгрупи The Spitters. У 1996 році виконав епізодичну роль у фільмі Тромео і Джульєтта. У 1997 році виконав гітарні партії в пісніSummer On Avenue Aу міні-альбомі Birth After Birth групи Cause For Alarm. У 1997 році виконав частину барабанних партій на альбоміThe Hollowingгрупи Crisis. У 1997 році спродюсував і записав одну пісню для збіркиKerouac: Kicks Joy Darkness. Рой Майорга грав у Soulfly на ударних з моменту заснування групи в 1997 по 1999 рік і з 2002 по 2003 рік. За цей час він встиг записати з групою 2 альбому, а також брав участь в продюсуванні і звукозапису альбомів групи. У 2001 році записав барабанні партії для Vanilla Ice. У 2001 році вийшов живий альбом групи Mass Mental. Рой Майорга виконав барабанні партії на цьому альбомі. У 2001 році він взяв участь у записі сольного альбому Дейва НаварроTrust No One. Рой виконав барабанні партії у двох піснях на цьому альбомі. У 2002 році увійшов до складу Medication у якості барабанщика. Рой записав з групою однойменний міні-альбом. Перед записом альбомуPrince ValiumРой залишив Medication, щоб знову приєднатися до Soulfly. У 2003 році брав участь у записі альбомуHorror Of Beautyгрупи My Ruin в якості звукоінженера. У 2005 році займався звукозаписом на альбоміAvalon Bridge Will Burnгрупи New Dead Radio. У 2005 році взяв участь в ювілейному збірнику Roadrunner Records, записавши декілька композицій, на одну з яких було знято кліп. У 2005 році записав музику для короткометражного фільмуLegion: The Word Made Flesh. Рой Майорга грав на барабанах у панк-рок групі Black President з 2005 по 2006, а також у 2008-2009 роках, на цей момент група записала однойменний альбом у 2008 році. У 2006 році заміняв тодішнього барабанщика Sepultura Ігоря Кавалеру під час європейського турне з In Flames. У 2006 році приєднався до групи Stone Sour, в якій грає до сих пір. На альбомі Audio Secrecy (2010) також зіграв на піаніно і синтезаторі. У 2007 році був співпродюсером на однойменному альбомі групи Onesidezero. У 2008 році приєднався до групи Amebix, яка розпалася в 1987 році і возз'єдналася знову в 2008 році. У 2010 році записав барабанні і синтезаторні партії на міні-альбомі групи. У 2009 році записав перкусію для альбому групи Mower. У 2009 році написав інтро для альбомуSolfernus 'Pathгрупи Darzamat.

Дискографія

  • 1993: Nausea - Alive In Holland 1991 (Video)
  • 1989: Nausea - Squat or Rot Volume. 1
  • 1990: Nausea - Extinction
  • 2010: Stone Sour - Mission Statement
  • 2001: Mass Mental - Live In Tokyo
  • 2001 : Vanilla Ice - Bi-Polar
  • 1986: Youthquake - Maximum Rock and Roll Compilation
  • 1998: Soulfly - Soulfly
  • 1993: Nausea - Extinction: The Second Coming
  • 1999: Soulfly - Tribe (Australian Special Tour Edition) (EP, Live)
  • 1998: Soulfly - Bleed (Single)
  • 1989: Nausea - They Don't Get Paid, They Don't Get Laid, But Boy Do They Work Hard LP
  • 1993: Thorn - She Rises Like The Sun (EP)
  • 1995: Thorn - Bitter Potion
  • 1991: Nausea - More Songs About Plants and Trees
  • 2008: Black President - Black President
  • 2009: Mower - Make It a Double
  • 1992: Nausea - Discharged: From Home Front to War Front
  • 1994: Thorn - Pacing (EP)
  • 2010: Stone Sour - Say You'll Haunt Me
  • 2002: Soulfly - III
  • 1998 : Soulfly - Umbabarauma (Single)
  • 1990: Nausea - Cybergod (Single)
  • 1997: Crisis - Hollowing
  • 2010: Amebix - Redux
  • 2006: Stone Sour - Come What (ever) May
  • 1993: Thorn - Thorn (Demo)
  • 1991: Nausea - Lie Cycle (Single)
  • 2002: Medication - Medication (EP)
  • 2010: Stone Sour - Audio Secrecy
  • 2005: Roadrunner United - The All Star Sessions

Комментарии

Сайт: Википедия