Наши проекты:

Про знаменитості

Роберт Неппер: біографія


Роберт Неппер біографія, фото, розповіді - американський актор театру і кіно
День народження 08 липня 1959

американський актор театру і кіно

Біографія

Роберт Неппер захопився театром ще в дитинстві, у зв'язку з чим його вибір університетської спеціалізації був не випадковий. У 1977 році він поступив в Північно-Західний університет за спеціальністю драматичне мистецтво. Будучи ще студентом, вийшов на професійну сцену. Після закінчення університету став актором Чиказького театру, пізніше грав у театрах Нью-Йорка.

Голлівуд відкрив Роберт Неппер в 1986 році, коли на екран вийшов серіал «The Paper Chase». З тих пір Роберт регулярно знімався і в серіалах, і у великому кіно.

Вибрана фільмографія

  • 1993 - Бензин, їжа, житло / Gas Food Lodging -Денкі
  • 2005 - Заручник / Hostage -Уїлл Беклер
  • 2008 - День, коли Земля зупинилася / The Day the Earth Stood Still -Полковник
  • 2005-2009 - Втеча / Prison Break -Теодор Бегвелл
  • 2004 - Особина 3 / Species 3 -професор Аббот
  • 2008 - Перевізник 3 / Transporter 3 -Джонсон
  • 2009 - Герої / Heroes -Семюель Салліван
  • 2010 - Час не чекає / Burning Daylight
  • 2009 - Зоряні ворота: Всесвіт / Stargate Universe -Симеон
  • 2005 - Доброї ночі і удачі / Good Night, and Good Luck -Don Surine
  • 1996 - Всі говорять, що я люблю тебе -Грег
  • 2005 - Карнавал / Carniv?le -Томмі Долан
  • 2007 - Хітмен / Hitman -Юрій Маркл

Комментарии

Сайт: Википедия