Наши проекты:

Про знаменитості

Франко Неро: биография


У вересні 2009, під час ретроспективи його фільмів на Паризькому «Дивному Фестивалі», його проінтерв'ював інтернет сайт 1Kult.com. У цьому інтерв'ю, він у тому числі згадує зйомки нового фільму режисера Енцо Кастелларі Enzo_G._Castellari, з яким він вже зняв два вестерну: Кеома і Джонатан - друг ведмедів. Новий вестерн буде називатися: The Outlaw Blue Jack Hole.

Фільмографія (вибране)

Кінофільми

  • 1972: Papst Johanna(Pope Joan )als Louis, Sohn des Kaisers - режисер: Michael Anderson
  • 1978: Ураган з Навароне(Force 10 from Navarone)- режисер: Guy Hamilton
  • 1972: Кровожерливість / Брудні вовки(Redneck)- режисер: Сільвіо Наріццано
  • 1965: Біблія(The Bible: In the Beginning ...)- режисер: Джон Х'юстон
  • 1974: Муссоліні - Останні дні(Mussolini: Ultimo atto)- режисер: Карло Лідзані
  • 1973: Помста каморри(I Guappi)- режисер: Pasquale Squitieri
  • 1970: Трістана / Tristana - режисер: Луїс Бунюель
  • 1969: Проклятий будинок(Un tranquillo posto di campagna)- режисер: Еліо Петрі
  • 1982: Бандит з блакитними очима(Il bandito dagli occhi azzurri)- режисер: Альфредо Джанетта
  • 1972: Білий КликWolfsblut(Zanna bianca)- режисер : Lucio Fulci
  • 1964:La Celestina P ... R ...- режисер: Карло Ліццані
  • 1965: Я її добре знав(Io la conoscevo bene)- режисер: Антоніо Пьетранджелі
  • 1986: Entscheidung in Cartagena / Gr?ne H?lle Cartagena(Tre giorni ai tropici)- режисер: Tommaso Dazzi
  • 1988: Вища риса(Top Line)- режисер: Nello Rossati
  • 1967: Камелот(Camelot)- режисер: Joshua Logan
  • 1976: Винні з чистими руками(Les Magiciens)- режисер: Claude Chabrol
  • 1976: Тріумфальний марш(Marcia trionfale)- режисер : Marco Bellocchio
  • 1976: Двадцять одну годину в Мюнхені
  • 1966: Мене звуть Джон Харріс(Tecnica di un Omicidio)- режисер: Франко Просперо
  • 1976: Zwiebel-Jack r?umt auf(Cipolla colt)- режисер: Enzo G. Castellari
  • 1986: The Girl - Ein gef?hrliches M?dchen(The Girl)- режисер: Arne Mattsson
  • 1988: Run for your Life - Seine Rache kennt keine Grenze(Run for Your Life)- режисер: Terence Young
  • 1970: Zwei Companeros / La?t uns t?ten, Companeros(?Vamos a matar, compa?eros!)- режисер: Sergio Corbucci
  • 1987: Повернення Джанго (Django 2: il grande ritorno) - режисер: Nello Rossati
  • 1982: Червоні дзвони 2 (10 днів, що потрясли світ) - режисер: Сергій Бондарчук
  • 1968: Die Mafia-Story / Menschenraub(Sequestro di persona)- режисер: Gianfranco Mingozzi
  • 1965: Die Trampler / Die um Gnade winseln(Gli Uomini dal passo pesante)- режисер: Альберт Банд
  • 1981: Яструб(Banovic Strahinja)- режисер: Ватрослав Міміца
  • 1967: Разом з Джанго прийшла смерть(L'uomo, l'orgoglio, la vendetta)- режисер: Луїджі Баццоні
  • 1982: Керель - Ein Pakt mit dem Teufel - режисер: Райнер Вернер Фассбіндер
  • 1972: Пісня смерті і вбивства(Los Amigos)- режисер: Paolo Cavara
  • 1988: Млини богів
  • 1985: Der Denunziant(Il Pentito)- режисер: Pasquale Squitieri
  • 1963: Маскарад в Скотланд-Ярді - режисер: Доменіко Паолелла
  • 1972: Zwei wilde Companeros(?Viva la muerte ... tua!)- режисер: Duccio Tessari
  • 1979: Інопланетяни(The Visitor)- режисер: Джуліо Парадіс -Ісус Христос
  • 1974: Ein B?rger setzt sich zur Wehr / Ein Mann schl?gt zur?ck(Il cittadino si ribella)- режисер: Enzo G. Castellari
  • 1977: Sahara Cross - Duell in der W?ste(Sahara Cross)- режисер: Tonino Valerii
  • 1973: Tote Zeugen singen nicht( La polizia incriminia, la legge assolve)- режисер: Enzo G. Castellari
  • 1975: Eine ehrenwerte Gesellschaft / Werkzeug der M?chtigen(Gente di rispetto)- режисер: Luigi Zampa
  • 1973: Die Ermordung Matteottis( Il Delitto Matteotti)- режисер: Флорестана Ванчіні
  • 1971: Ein schwarzer Tag f?r den Widder(Giornata nera per l'ariete)- режисер: Luigi Bazzoni
  • 1986: Geliebtes Land(Sweet Country)- режисер: Michael Cacoyannis
  • 1974: Повернення Білого Ікла Die Teufelsschlucht der wilden W?lfe(Il Ritorno di Zanna Bianca)- режисер: Лючіо Фульчі
  • 1972: Чернець і жінки(Le Moine)- режисер: Adonis Kyrou
  • 1965: Смертельні тумани / Планета приречених / У владі смертельного туману(I diafanoidi vengono da Marte)- режисер: Антоніо Маргеріта
  • 1981: Саламандра(The Salamander)- режисер : Peter Zinner
  • 1976: Кеома - режисер: Enzo G. Castellari
  • 1984: Andr? schafft sie alle - режисер: Peter Fratzscher
  • 1989: Магдалена - режисер: Monica Teuber
  • 1970: Das M?dchen und der Zigeuner(The Virgin and the Gypsy)- режисер: Крістофер Майлз
  • 1969: Битва на Неретві (Bitka na Neretvi) - режисер: Veljko Bulajic
  • 1969: Бог з нами / Die im Dreck krepieren / Кривава пил - режисер: Джуліано Монтальдо
  • 1963: Дівчина напрокат(La ragazza in prestito)- режисер: Альфредо Джанетта
  • 1966: Джанго - режисер: Серджіо Корбуччі
  • 1971: Слідство закінчено: забудьте(L'Istruttoria ? chiusa: dimentichi)- режисер: Даміано Даміані
  • 1969: Die Klette(Un detective)- режисер: Ромоло Гуерріері
  • 1974: Warum musste Staatsanwalt Traini sterben / Der Terror f?hrt Regie(Perch? si uccide un Magistrato?)- режисер: Даміано Даміані
  • 1966: Кольт проспівав про смерть і настав час помирати Django - Sein Gesangbuch war der Colt(Tempo di massacro)- режисер: Lucio Fulci
  • 1968: День сови / в радянському прокатіСова з'являється вдень(Il Giorno della civetta)- режисер: Damiano Damiani
  • 1977: Wenn du krepierst, lebe ich(Autostop sangue rosso)- режисер: Pasquale Festa Campanile
  • 1980: День Кобри(Il Giorno del Cobra)- режисер: Енцо Дж. Кастелларі
  • 1966: Третє око (фільм)(Il terzo occhio)- режисер: Міно Гуерріні
  • 1982: Червоні дзвони (Мексика в полум'я) - режисер: Сергій Бондарчук
  • 1981: Помста ніндзя
  • 1962: Scorched Skin(Pelle viva)- режисер : Джузеппе Фіна
  • 1968: Die gef?rchteten Zwei (Il Mercenario) - режисер: Sergio Corbucci
  • 1981: Ніндзя, машина смерті(Enter the Ninja)- режисер: Menahem Golan
  • 1979: Джунглі Джанго - режисер: Енцо Дж. Кастелларі
  • 1971: Der Clan, der seine Feinde lebendig einmauert( Confessione di un commissario di polizia al procuratore della repubblica)- режисер: Даміано Даміані
  • 1980: Людина з особою Богарта(The Man with Bogart's Face)- режисер: Роберт Дей