Наши проекты:

Про знаменитості

Макс Райт: біографія


Макс Райт біографія, фото, розповіді - американський актор, найбільш відомий за роллю Уіллі Таннера в серіалі «Альф»
-

американський актор, найбільш відомий за роллю Уіллі Таннера в серіалі «Альф»

Біографія

Макс народився в Детройті, штат Мічиган, США. Він виступав у багатьох театрах по всій країні. У 1995 році йому поставили діагноз - лімфома, через що йому довелося пройти курс хіміотерапії. Після лікування він знявся у фільмі «Старі буркуни розбушувалися», а потім працював у театрі. Він також з'явився в перших двох сезонах серіалу «Друзі», де грав керуючого «Центральної кав'ярні», який звільняє Фібі за погане спів. Макс Райт одружений і має двох дітей. У січні 2000 року, Макс був засуджений до випробувальним терміном за водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

Фільмографія

  • Хапай і біжи (1986) -Лестер
  • Остання обійми (1979) -комутатор
  • Весь цей джаз (1979) -Джошуа Пенн
  • Афера 2 (1983) -менеджер
  • Свій в дошку (1986) -доктор Арансон
  • Студентські канікули (1985 ) -Мілларл Тведт
  • Старі буркуни розбушувалися (1995) -окружний інспектор здоров'я
  • Тінь (1994) -Бергер
  • Друзі (1994-1995) -Террі власник кав'ярні
  • Сон в літню ніч (1999) -Робін Старвелінг
  • Засніжені кедри (1999) -Хорейс Вейл
  • Червоні (1981) -Флойд Делл
  • Альф (1986-1990) -Віллі Таннер

Комментарии

Сайт: Википедия