Наши проекты:

Про знаменитості

Володимир Юлійович Рацкевіч: біографія


Володимир Юлійович Рацкевіч біографія, фото, розповіді - російський композитор
-

російський композитор

Дискографія

  • 1991 - Без дихання («Мелодія», збірка) - LP
  • 1996 - Пісні (FeeLee) - CD
  • 1995 - Живопис (FeeLee) - CD
  • 2008 - Ratzkevitch MAH-JONGG - CD
  • 1997 - Муха (FeeLee) - CD
  • 1992 - Сюїта Т (USA -LAVA) - CD
  • 2000 - 33 обороту («Союз») - CD
  • 2002 - Zoom-Ra (Екзотика) - CD
  • 1999 - Хлорофіл (RoneEs) - CD
  • 1990 - Завдання у загальному вигляді («Мелодія») - LP
  • 1996 - Siphilis (FeeLee) - CD
  • 1991 - Квадрат порятунку («Мелодія») - LP
  • 1996 - Rock'mix'Roll (FeeLee) - CD

Також записав кавер на пісню «It 's No Good »групи« Depeche mode ».

Фільмографія

  • Повернення Будди
  • Лінія захисту
  • Кухтерінскіе діаманти
  • Овен
  • Маросейка, 12

Сочинитель музики

Співпрацював з телекомпанією «ВИД» і «7ТВ», автор музики до:

  • Година пік (Останкіно, ОРТ - 1994-1998)
  • L-Club (1-й канал Останкіно, РТР - 1993-1997)
  • Тема (Останкіно, ОРТ - 1992-2000)
  • Погляд (Перша програма ЦТ, 1-й канал Останкіно, ОРТ - 1987-89; 1999-2001)
  • Шукаю тебе! (РТР) - 1998
  • Заставки ОРТ (1995-96)
  • Поле чудес (Перша програма ЦТ, 1-й канал Останкіно, ОРТ, Перший канал - 1990-Н.В. )
  • Ударна сила ОРТ (2003-2008)
  • Самі з вусами ОРТ (2001-2003)
  • Фанфари до заставки телекомпанії «ВІD»

Комментарии

Сайт: Википедия