Наши проекты:

Про знаменитості

Меттью Раш: біографія


Меттью Раш біографія, фото, розповіді - американський порноактор, який придбав популярність зйомками в порнофільмах гей-тематики
-

американський порноактор, який придбав популярність зйомками в порнофільмах гей-тематики

Біографія

Метью народився і виріс в Пенсільванії, в невеликому містечку Хантінгтон, однойменного округу в штаті Пенсільванія. Він виріс у змішаній сім'ї, його батько був афроамериканець, а мати німецького походження.

Після школи він продовжив освіту в Університеті штату Пенсільванія, отримавши ступінь бакалавра в галузі фізіології спорту. Після навчання він був зайнятий в індустрії туризму, працюючи тренером з фітнесу на круїзних судах. Через деякий час він переїхав працювати в Коламбус, штат Огайо.

У 2001 році, Метью уклав довгостроковий ексклюзивний контракт з порностудією Falcon Studios. У цьому ж році він знявся в своєму першому порно фільмі «Bounce». Прийшовши до нього успіх і популярність дозволили Метью почати заробляти на своєму імені, він випустив однойменний фалоімітатор, який успішно продається і понині.

Закінчення контракту в 2009 році, дало йому велику свободу дій, дозволивши істотно розширити сферу діяльності. Продовживши кар'єру в порнобізнесі, він знявся у двох не порнографічних проектах, в телевізійному фільмі «Третя людина» разом з Чадом Алленом і «блакитний» комедії «Блакитний пиріг», де зіграв невелику роль. Також у 2007 році він дебютував у ролі режисера, знявши свій перший порно фільм. Крім цього він брав участь у постановці ряду театральних п'єс.

В даний час він живе в Форт-Лодердейл, Флорида. Він є головою власного агентства FabScout Live, що спеціалізувалося в області гей-розваг для дорослих. Він продовжує зніматися в порно, а також працювати особистим тренером з фітнесу.

Нагороди

До справжнього моменту Метью має 8 нагород і 7 номінацій в області порноідустріі.

  • Grabby Awards 2002 - Miglior esordiente perAlone with ... Volume 1
  • Grabby Awards 2006 - Miglior attore di supporto perThe Velvet Mafia: Part 1
  • Grabby Awards 2010 - Best Versatile Performer
  • GayVN Awards 2002 - Miglior esordiente
  • Grabby Awards 2003 - Miglior scena a due perDeep South: The Big and the Easy, Part 2

Фільмографія

  • Aftershock: Part 2( 2002)
  • LA Zombie(2009)
  • Riding Hard(2006)
  • The Other Side of Aspen 5(2001)
  • Ready for More(2002)
  • The Recruits(2004)
  • Heaven to Hell(2005)
  • Dare(2007)
  • Drenched Part II: Soaked to the Bone( 2003)
  • Bounce(2001)
  • Cross Country: Part 2(2005)
  • Taking Flight(2004)
  • Deep South: The Big and the Easy, Part 2(2002)
  • Taking Flight 2(2005)
  • The Velvet Mafia: Part 2(2006)
  • Good as Gold( 2003)
  • Alone with ... Volume 1(2001)
  • Cross Country: Part 1(2005)
  • The Velvet Mafia: Part 1(2006)
  • Up All Night(2005)
  • From Top to Bottom(2006)
  • Defined(2002)
  • Bootstrap(2005)
  • Rush & Release(2007) (come regista)
  • Drenched Part I: Soaking It In(2003)
  • Deep South: The Big and the Easy, Part 1(2002)

Комментарии

Сайт: Википедия