Наши проекты:

Про знаменитості

Ванесса Редгрейв: биография


Фільмографія

  • 1999 - Непроханий гість /Uninvited
  • 1975 - Мертвий сезон /Out Of Season
  • 1999 - Колиска буде гойдатися /Cradle Will Rock
  • 2000 - Шепіт ангелів /A Rumor of Angels
  • 1998 - Де ти, Лулу? /Lulu on the Bridge
  • 1991 - Молода Катерина /Young Catherine
  • 1996 - Місія нездійсненна /Mission: Impossible
  • 1963 - Як вам це сподобається /As you like it (TV)
  • 2009 - День триффідів /The Day of the Triffids (телесеріал) - Міс Крістін Дуррант
  • 1988 - Глазуровані живцем /Consuming Passions
  • 1994 - Мати своїх дітей /Mother 's Boys
  • 2000 - Три короля /3 Kings, The
  • 1997 - Дежа Вю /D?j? Vu
  • 1995 - Місяць у озера /A Month by the Lake
  • 1997 - Міс Даллоуей /Mrs Dalloway
  • 1974 - Вбивство в Східному експресі /Murder on the Orient Express
  • 1985 - Парна /Steaming
  • 1967 - Камелот /Camelot
  • 1979 - Янки /Yanks
  • 1984 - Бостон /The Bostonians
  • 2010 - Листи до Джульєтти /Letters to Juliet-Клер
  • 2007 - А що щодо тебе? /How about you-Джорджія Плеттс
  • 1977 - Джулія /Julia
  • 1968 - Атака легкої кавалерії /The Charge of the Light Brigade
  • 2005 - Біла графиня /The White Countess
  • 1967 - Червоний і голубий /Red and Blue
  • 1986 - Товариші /Comrades
  • 1968 - Чайка /Sea Gull, The
  • 1999 - Перерване життя /Girl, Interrupted
  • 1971 - Відпустка /La vacanza
  • 1966 - Людина на всі часи /A Man for All Seasons
  • 2007 - Вечір /Evening-Енн Лорд
  • 1994 - Маленька Одеса /Little Odessa
  • 1979 - Острів Ведмежий /Bear Island
  • 1976 - Критичне рішення /The Seven-Per-Cent Solution
  • 2001 - Обіцянка /Pledge, The
  • 1969 - Тихе містечко за містом /Un tranquillo posto di campagna
  • 1983 - Сінг-Сінг /Sing Sing
  • 1966 - Фотозбільшення /Blow-Up
  • 1958 - Під маскою /Behind the Mask
  • 1967 - Моряк з Гібралтару /Le Marin de Gibraltar
  • 1997 - Сніжне почуття Смілли /Smilla 's Sense of Snow
  • 1999 - Якби стіни могли говорити 2 /If these walls could talk 2 (TV)
  • 1971 - Марія - королева Шотландії /Mary, Queen of Scots
  • 1997 - Уайльд /Wilde
  • 1966 - Морган: слушна нагода для лікування /Morgan: A Suitable Case for Treatment
  • 2000 - Мірка /Mirka
  • 1971 - Дияволи /Devils, The
  • 1991 - Балада про сумне кафе /Ballad of the Sad Cafe, The
  • 1987 - Нагостріть ваші вуха /Prick Up Your Ears
  • 1995 - І спустився ворон /Down Came A Blackbird (TV)
  • 2007 - Спокута /Atonement
  • 1985 - Уетербі /Wetherby
  • 1968 - Айседора /Isadora
  • 1990 - Похорон Сталіна
  • 1998 - Зіткнення з безоднею /Deep Impact
  • 2004 - Лихоманка /Fever, The
  • 1993 - Будинок духів /House of the Spirits
  • 1997 - Хрещена мати /Bella mafia
  • 1993 - Вони дивляться /They Watch
  • 1969 - О, що за чудесна війна /Oh! What a Lovely War
  • 1992 - Маєток «Говардс-Енд» /Howards End
  • 1971 - Троянки /Troyan Woman, The
  • 1993 - Воробей /Storia di una capinera
  • 1978 - Агата /Agatha
Сайт: Википедия