Наши проекты:

Про знаменитості

Скотт Вільям Рейнор мл.: біографія


Скотт Вільям Рейнор мл. біографія, фото, розповіді - американський барабанщик, який отримав найбільшу популярність завдяки участі у складі групи Blink-182
-

американський барабанщик, який отримав найбільшу популярність завдяки участі у складі групи Blink-182

Після звільнення з Blink-182, він в 1998 році стає гітаристом групи «Death On Wednesday», де грав до 2003 року. Потім в 2003 році він приєднався до групи «One Track Mind» у якості барабанщика і грав там до 2006 року. На даний момент він грає на ударних в групі під назвою Isinglass.

Дискографія

  • Dude Ranch (1997)
  • Buddha (demo) (1993; перевиданий у 1998)
  • Flyswatter (demo) (1992)
  • Cheshire Cat (1994)
  • Demo # 2 (demo) (1993)


Комментарии

Сайт: Википедия