Наши проекты:

Про знаменитості

Аркадій Геннадійович Семенов: біографія


Аркадій Геннадійович Семенов біографія, фото, розповіді - російський поет, ініціатор заснування групи Ввічливий Відмова та автор текстів частини її пісень
-

російський поет, ініціатор заснування групи Ввічливий Відмова та автор текстів частини її пісень

Біографія

До 14-ти років жив в м. Гур'єв (нині Атирау). Закінчив Московський інженерно-фізичний інститут (МІФІ) за спеціальністю атомні електростанції. Працюючи культорг в інститутському спортлагере, став організатором рок-групи Ввічливий відмову, писав для неї вірші і виконував їх. В кінці 1980-х, коли фокус групи переорієнтувався з віршів на музику, перейшов у журналістику.

Працював в газеті «Московський автотранспортник» (видавництво «Авто»), в тому числі писав статті про Костянтина Кінчева і Борисові Гребенщикова. Під час вірменських погромів у Баку і війни в Нагірному Карабасі створив інформаційне агентство і влаштовував мітинги на підтримку Карабаху. У 1990-91 роках видавав власну рок-газету «Дика дивізія».

Наприкінці 1990-х разом з дружиною Еммою Симонян організував мережу музичних рок-магазинів в Москві, з яких на сьогодні залишилася рок-галерея Зигзаг , після ряду переїздів розмістилася на Великому Спасоглініщевском провулку.

У другій половині 1990-х, разом з колишнім музикантом групи «Нічний проспект» Іваном Соколовським в рамках проекту Солдат Семенов випустив чотири альбоми. Був першим продюсером співачки Наталії Медведєвої.

Дискографія

Автор текстів - Аркадій Семенов, автор музики - Іван Соколовський.

  • 1998 - Солдат Семенов «Силові Поля Тиші »(Звукорекі / Філі) - CD / MC
  • 1996 - Солдат Семенов« План Порятунку Константинополя »(Звукорекі) - CD / MC
  • 2010 - Гуси-Лебеді (пісні« Час »та« Тікірека »)
  • 2000 - Солдат Семенов« Паралельні Дії »(Звукорекі / Філі) - CD / MC
  • 1997 - Солдат Семенов« Ні кроку назад! »(Звукорекі / Філі) - CD / MC

Комментарии

Сайт: Википедия